Kirkesekretær til Tranbjerg Kirke i Aarhus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en kollega, der har lyst til at betjene kirkekontoret ved Tranbjerg Kirke og arbejde med kirkens kommunikation samt de mange andre forskellige administrative opgaver.

Stillingen er en deltidsstilling på 12 timer pr. uge.

Tiltrædelse den 1. august 2023 eller tidligere.

Om jobbet:

Et alsidigt job, der indebærer både ansvar og selvstændighed. Stillingens administrative opgaver omfatter primært kirkens eksterne kommunikation, herunder kirkeblad, administration af hjemmeside m.v., administrative opgaver vedrørende kirkens kalenderstyring, regnskab/økonomi, og sekretæropgaver for Menighedsrådet og præster.

Om dig:

Du har en relevant faglig baggrund og uddannelse inden for kommunikation og administration. Du er fleksibel og udadvendt og kan tilrettelægge dit arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt. Du forstår at arbejde i en organisation ledet af et menighedsråd. Du vil indgå i et arbejdsfællesskab med kirkens øvrige medarbejdere.

Om os:

Sognets kordegneopgaver løses i Personregistrering Syd ved Ravnsbjerg Kirke. Se og læs mere om kirken og vores aktiviteter på www.tranbjergkirke.dk

 

Tranbjerg Sogn ligger i den sydlige del af Aarhus Kommune. Sognet har en befolkning på knap 10.000 borgere, hvoraf ca. 7.500 er medlemmer af Folkekirken, vi har 3 præster. Sognet er kendetegnet ved, at alle aldersgrupper er bredt repræsenteret, og sognet er i vækst med tilflyttende familier i nye boligområder. Der er et godt samarbejde med institutioner og andre aktører i sognet bl.a. skolen, plejehjem, folkehuset, biblioteket, Tranbjerg Fællesråd.

Det formelle:

Du ansættes ved Tranbjerg Menighedsråd. Arbejdsstedet er Kirketorvet 2, 8310 Tranbjerg.

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne.

Aftalerne og cirkulære om uddannelseskrav kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Årslønnen aftales inden for intervallet 287.708 – 355.850 kr. Fikspunktet er 302.851 kr. svarende til en fuldtidsstilling.

Til stillingen hører et overenskomstmæssigt tillæg på 866 kr. årligt.

Alle beløb er oplyst i nutidskroner svarende til en fuldtidsstilling. Lønnen udbetales med 12/37.

Der ydes pensionsbidrag på 18%.

Er du p.t. ansat som tjenestemand i en lignende stilling i folkekirken, bevarer du din tjenestemandsstatus ved ansættelse ved os. Hvis du ikke tidligere har været ansat i en lignende stilling i folkekirken, deltager du i et obligatorisk uddannelsesforløb.

Har du fået lyst til at høre mere, så kan flere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til menighedsrådets kontaktperson: Jette Siggaard, tlf.: 4028 8983.

Kan du se dig selv som vores nye medarbejder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest den 13. juni 2023.

Søg jobbet via QuickApply på Jobindex: https://www.jobindex.dk/c?t=e2014729&ctx=w&u=21609769&source=jobtext

 

Ansættelsessamtaler afholdes den 21. juni 2023 fra kl. 13.00.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer herunder børneattest ved ansættelsen, og at der er 3 måneders prøvetid.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kirke - Tranbjerg Kirke (8103), Kirketorvet, 8310 Tranbjerg J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.jobindex.dk/ansoegninger/ny/1920690?source=jobtext

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842615

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet