Kostfaglig medarbejder søges til livligt børnehus i Hørning - bliv en del af vores bæredygtige kostfællesskab

Profilbillede
dato

Brænder du for at afprøve og udvikle din faglighed? Kan du lide at omgås børn, være frisk på at vise børn hvad en fisk er, tage med vores naturbus i skoven og lave mad på bål sammen med børn og pædagogisk personale? Så er du måske vores nye kollega!

Hvad børn spiser er vigtigt for deres trivsel, udvikling og læring her og nu, ligesom de madvaner, der grundlægges i barndommen, har indvirkning på børnenes fremtid. Det er med andre ord betydningsfuldt, hvad vi serverer for børnene, mens de er hos os.

Som dagtilbud har vi valgt at have fokus på kost. Vi er stolte af, at alle vores køkkener har erhvervet ”sølvmærket i økologi” og vi er optaget af, at medarbejderne i vores køkkener har mulighed for at tilegne sig den nyeste viden om kost og ernæring. Vores køkkenmedarbejdere udvikler løbende deres faglighed. De sidste par år har vi i Hørning Dagtilbud deltaget i ”de grønne køkkener” som er et tiltag Skanderborg Kommune har gjort, i forhold til at dygtiggøre os klimavenligmad og ikke mindst bælgfrugter.

Hørning Dagtilbud består af 5 børnehuse - Elgårdsminde, Elmehøjen, Sommerbæk, Skovkanten og Toftelunden. Alle vores børnehuse ligger i Hørning mellem Århus og Skanderborg, hvilket betyder, der er gode bus- og togforbindelser.

Den ledige stilling i vores dagtilbud er er på 30-35 timer, hvor du vil komme til at arbejde som kostfaglig medarbejder. Du vil herudover blive en del af husets øvrige personalegruppe og af et større fagligt fællesskab på tværs af dagtilbuddets køkkener. Vores køkkenmedarbejdere arbejder bl.a. sammen i forbindelse med fællespasningsperioder samt ved at afholde fælles møder, hvor der er mulighed for faglig sparring.

Vi søger en ernæringsassistent /cater, der

  • brænder for faget
  • har lyst til faglig udvikling gennem daglig sparring
  • kan holde hovedet koldt
  • har et glimt i øjet og godt humør
  • ønsker at være en aktiv del af en livlig dagligdag i et stort børnehus
  • kan se fordelene ved at indgå i et samarbejde med dagtilbuddets øvrige køkkenansatte

Ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte

Den ledige stilling er med tiltrædelse 1. september 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfristen er den 5. august 2024, ansættelsessamtaler afholdes 12. august, vi kan godt finde på at indkalde til samtale løbende.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Hørning Dagtilbud, Toftevej, 8362 Hørning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6079397

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet