Natur-Drogeriet søger en serviceminded & administrativ salgssupporter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du serviceminded helt ud i fingerspidserne, og giver det dig energi at hjælpe kunder pr. telefon og mail? Vil du være en del af en spændende branche, der gør en forskel for andre? Så er du måske vores nye kollega.

Natur-Drogeriet er Danmarks ældste helsekostproducent. Vi er i gang med en spændende vækstrejse bl.a. mod internationale markeder. Vi søger derfor en ny kollega, som kan begå sig på engelsk og/eller tysk, samt trives med en bred vifte af administrative opgaver indenfor salgssupport.

Vi søger en kollega, der ikke kun er dygtig til at navigere i administrative udfordringer, men også har en vilje til at engagere sig i den spændende rejse, der ligger foran os.

Dine opgaver

Der venter dig en spændende stilling som salgssupport, hvor du får det daglige ansvar for alle vores opgaver indenfor ordrehåndtering, reklamationer, kundehenvendelse pr. mail og telefon samt kreditering.

Dine opgaver omfatter blandt andet:

  • Ordrehåndtering og fakturering hver dag
  • Behandling af returvarer og kreditnotaer
  • Tovholder ved en tilbagetrækning/tilbagekaldelse
  • Oprettelse og vedligeholdelse af prislister
  • Behandling af reklamationer fra vores B2B- og B2C-kunder
  • Vareindmeldelser til vores forhandlere
  • Ansvarlig for månedsafslutning – sidste dag i hver måned
  • Assisterende hjælp til vores eksportchef
  • Besvarelse af daglige kundehenvendelser på telefon og mail
  • Diverse ad hoc-opgaver

Hvem er du?

Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med ERP-systemer. Derudover vil det være et plus, hvis du har erfaring med salg af helsekost og fødevarer. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så afgørende, men sandsynligvis har du en kommerciel uddannelse. Sprogligt behersker du dansk og engelsk flydende i både skrift og tale, og kan du tysk og/eller har forståelse for norsk og svensk, vil det være en fordel. Du er dygtig til at arbejde i hele Office-pakken, og har let ved at tilegne dig nye systemer.

Som person er du imødekommende og serviceminded, og det falder derfor naturligt for dig at arbejde kundeorienteret med blik for at skabe værdifulde og langvarige relationer til kunder. Du arbejder struktureret og forstår at prioritere dine opgaver, og du er ikke bange for at yde en ekstra indsats, når det kræves. Du har en sans for detaljer, der gør at du ikke misser en deadline. Du har flair for det administrative arbejde - alt imens du bevarer et højt arbejdstempo. Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst – og kan følge vejledninger. Og vigtigst af alt, så har du masser af humor og trives i et uformelt miljø med til tider et højt støjniveau, hvor alle hjælper hinanden på tværs af organisationen.

Vil du være en del af ”familien”?

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV. Du sender os din ansøgning og CV ved at trykke på "ANSØG" herunder senest den 7. december 2023. Inden en eventuel anden samtale, bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Konsulentvirksomheden INDKOM medvirker i rekrutteringen.

Samtalerne afholdes den 14/12 og evt. 2. samtale den 20/12.

Lønnen fastsættes ud fra dine kvalifikationer og vi ser gerne opstart senest den 1. februar 2024.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte:

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvem er vi?

Natur-Drogeriet er en moderne helsekostvirksomhed med stolte traditioner, beliggende i Hørning mellem Aarhus og Skanderborg. Natur-Drogeriet er familieejet - nu i "tredje" generation - og beskæftiger knap 45 kvalitetsbevidste og engagerede medarbejdere. Vores fælles mission er at fremme folkesundheden. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med en flad struktur, og du bliver en del af vores ”familie”. Vi har alle forskellige baggrunde, og det bliver inddraget aktivt, når beslutninger skal nuanceres. Du får derfor et stærkt, fagligt fællesskab og et udviklende arbejdsmiljø. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside og sociale medier.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Natur-Drogeriet, Nydamsvej, 8362 Hørning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5944322

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet