Pædagogisk leder til Specialskolen Hørningskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være vores nye pædagogiske leder/souschef?

Har du lyst til at være leder inden for specialområdet? Har du lyst til at være leder for en gruppe medarbejdere, der er kendetegnet ved høj professionalisme, bred faglighed og stort engagement? Har du lyst til at være en del af en velfungerende og dynamisk arbejdsplads, hvor anerkendelse, fællesskab og udvikling er bærende værdier? Så har vi det helt rigtige job til dig!

Hørningskolen er en specialskole for 50 skønne elever med vidtgående behov. Alle skolens elever er udviklingshæmmede og kan have forskellige diagnoser, herunder autisme, ADHD eller syndromer, som Downs, SMS mv.

Vi er 45 dygtige og engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe et helhedsorienteret tilbud med både skole-og fritidsdel. Skolens kerneopgave er at skabe de bedste lærings- og udviklingsforudsætninger for eleverne, med udgangspunkt i den enkeltes styrkeområder og behov.

Vores mål er, at eleverne skal opnå størst mulig forståelse for og deltagelse i den omverden de er en del af. Derfor arbejder vi med at give hver elev størst mulig selvstændighed, livsduelighed og en positiv identitet.

Vi tilbyder

  • et stærkt og højt specialiseret fagligt miljø
  • en personalegruppe med højt engagement, som er åben for at modtage sparring og justere deres praksis for at skabe den bedste læring og udvikling for eleverne
  • en skole med høj medarbejder– og elevtrivsel, og meget lille personaleomsætning
  • godt og tæt samarbejde med forældregruppen
  • en velfungerende og dynamisk arbejdsplads, hvor anerkendelse, fællesskab og udvikling er bærende værdier
  • en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på en positiv, tillidsfuld og anerkendende tilgang til hinanden, hvor vi alle har et ansvar for, at skabe den bedste skole og arbejdsplads
Som den kommende pædagogiske leder vil du indgå i et ledelsesteam sammen med skolelederen. Du vil være pædagogernes nærmeste leder, men samtidig vigtig sparringspartner for både lærere og pædagoger. Du vil have ansvar for skolens SFO og pædagogernes mødeplaner.

Vi søger en pædagogiske leder, der har følgende profil
  • Du har specialpædagogisk viden og erfaring, og kendskab til skolens målgruppe.
  • Du kan se det skønne i det skæve.
  • Du brænder for udvikling af det specialpædagogiske område.
  • Du er synlig og tilgængelig i dagligdagen og har evnen til at motivere og skabe udvikling sammen med medarbejderne.
  • Du kan forene og skabe følgeskab om den fastsatte retning.
  • Du har fokus på kerneopgaven, og kan være med til at sikre kvalitet og udvikling.
  • Du arbejder struktureret, skaber overblik for dig selv og andre, mens du prioriterer og håndterer, det der finder vej til dit skrivebord.
  • Du har enten lærer– eller pædagoguddannelse, og har erfaring fra skoleverden, således at du forstår den kontekst, man som specialtilbud befinder sig i.
  • Du har erfaring med ledelse enten som afdelingsleder eller koordinator, evt. med en leder- eller kandidatuddannelse.

Du kan finde yderligere oplysninger om stillingen i job- og personprofilen. Vi forventer, at du forholder dig til denne i din ansøgning

Vi vil desuden gerne, at du orientere dig om Skanderborg Kommune på www.skanderborg.dk og vores ledelsesgrundlag, som du kan finde her: kommunens ledelsesgrundlag her.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelsesproces
Der er nedsat et indstillingsudvalg, som deltager i ansættelsesprocessen og indstiller til skoleleder.

Ansøgningsfrist fredag den 10. oktober 2023

Du kan søge stillingen via Skanderborg Kommunes hjemmeside. Sammen med din ansøgning vil vi gerne have dit CV, kompetencegivende eksamensbevis og andre relevante bilag.

Indstillingsudvalget mødes mandag den 13. november 2023 og vælger kandidater til første samtalerunde. Hvis du bliver inviteret til samtale, så hører du fra os umiddelbart herefter.

Vi gennemfører to samtalerunder. Første ansættelsessamtale forventes afholdt onsdag den 15. november 2023, og en anden samtalerunde mandag den 27. november 2023.

Mellem de to samtalerunder, modtager du en case, som du skal præsentere til anden samtale, og der udarbejdes en personprofil, som vil indgå i bedømmelsesgrundlaget.

Tiltrædelse forventes den 1. januar 2024 eller snarest derefter.

Yderligere information
Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte skoleleder Johanna Kristensen på telefon 24 90 80 46.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hørningskolen, Vester Alle, 8362 Hørning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5923856

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet