Skab stjernestunder hver dag som aften-nat sosu-hjælper hos Plejecenter Præstehaven

Profilbillede
dato

  • for at skabe det bedste plejecenter i byen.

Hos Plejecenter Præstehaven søger vi en dedikeret og engageret social- og sundhedshjælper. Du skal være med til at skabe det bedste plejecenter i byen, hvor beboerne oplever et godt fællesskab, høj livskvalitet og en hverdag fyldt med livsglæde og meningsfulde aktiviteter.

Hos os skal det være rart at være. Det skal være et hjem hvor vi selv kunne tænke os at bo, fyldt med grin og godt humør. Sammen med beboerne skal der skabes gode oplevelser i hverdagen; store som små. Med udgangspunkt i beboernes ønsker, er det vigtigt at du brænder for at skabe stjernestunder hverdag – store som små. Vi lægger vægt på at du møder borgeren med et smil, og er imødekommende. Har beboeren behov for nærvær og tilstedeværelse, så sætter vi os sammen.

Lidt om os:
Plejecenter Præstehaven er en del af distrikt Hørning i Skanderborg Kommune, under visionen ”Mennesker møder mennesker”. Præstehaven er centralt placeret i Hørning, tæt på det dejlige torv, og nemt at komme til med offentlige transportmidler både fra Aarhus og Skanderborg.

Præstehaven er et dejligt plejecenter, med 60 plejeboliger og 3 korttidspladser, fordelt på 6 mindre afdelinger. Vi ønsker en hyggelig og hjemlig atmosfære og en god stemning i hele huset. Som medarbejder er du i et tæt tværfagligt samarbejde med kollegerne på Præstehaven, herunder sosu-hjælpere, sosu-assistenter, sygeplejersker og fysio- og ergoterapeuter. I hverdagen fokuserer vi på et ”fælles vi”, hvor det handler om at spille hinanden gode, og sikre at Præstehaven er dejligt sted at være for både beboere og medarbejdere. Vi finder Eden filosofien spændende, og tilbyder alle vores medarbejdere at komme på kursus i løbet af 2024.

Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø hvor medarbejderne trives, og der er plads til faglig udvikling. Vi kredser om beboerne, men også vores medarbejdere med flere personalegoder.

Din profil:
Vi lægger vægt på at du:
  • har gode samarbejdsevner, både med kolleger og pårørende, og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • er god til at danne dig et overblik.
  • er faglig dygtig og vi tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling
  • har lyst, mod og energi til at skabe en god hverdag for beboerne på vores plejecenter
  • tilrettelægger hverdagen med beboerne i centrum, så den enkelte beboer oplever sig inddraget i eget liv og oplever høj livskvalitet
  • er stærk i både mundtlig og skriftlig kommunikation og dokumentation

Om stillingen:
Plejecenter Præstehaven søger pr. 1. september 2024, eller efter aftale, en fagligt dygtig og engageret sosu-hjælper til aften-nattevagt, 23 timer/uge.
Stillingen ligger i aften-nat timerne kl. 21-03, og hver 2. weekend. Der er mulighed for at få indflydelse på arbejdstiden og vi vil gå langt for at imødekomme dine ønsker.

Ansøgningsfrist
Søndag den 28. juli 2024.
Vi forventer at afvikle jobsamtaler løbende, men senest tirsdag den 30. juli 2024 kl. 12-15.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til:
Leder af Præstehaven, Charlotte Harbo, telefon 30 57 62 98 eller mail: charlotte.bach.harbo@skanderborg.dk
Eller
Leder af Præstehaven, Ferdaniye Altunbas, telefon 29 13 92 77 eller mail: ferdaniye.altunbas@skanderborg.dk

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (23-23 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Plejecenter Præstehaven, Hørning, Vestervej, 8362 Hørning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067874

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet