Sommerferie- og timeafløsere til Botilbuddet Kjærsholm i Hørning

Profilbillede
dato

Vi mangler lige nu tilkaldevikarer og sommerferieafløsere på vores socialpsykiatriske botilbud Kjærsholm
– Er det noget for dig? Måske er du under uddannelse, på efterløn, eller har du bare lyst til at supplere din indtægt. Som sommerferieafløser vil der være mulighed for op til 30 timer om ugen i en tidsbegrænset periode.

Om jobbet
Botilbuddet Kjærsholm er et botilbud for borgere med psykisk og social sårbarhed, som er beliggende i naturskønne omgivelser på Fregerslevvej i Hørning, kun få minutters gang fra toget og er dermed nemt og hurtigt at komme til med offentlig transport fra både Aarhus og Skanderborg.

Botilbuddet består af 2 afdelinger – Træningsboligerne og Annekset. Derudover har vi 2 aflastningspladser og bemander en døgnåben akuttelefon med tilhørende akutplads.

Træningsboligerne består af 15 lejligheder hvor borgerne er visiteret til midlertidigt ophold efter servicelovens §107. Her arbejdes der rehabiliterende ift. borgernes individuelle mål for opholdet.

Annekset består af seks lejemål efter almenboliglovens §105, hvor der ydes bostøtte til borgere i eget hjem indenfor målgruppen.

Botilbuddet Kjærsholm er døgndækket og vi har behov for tilkaldevikarer og sommerferieafløsere, der kan bidrage ind i alle vagttyper. Dagvagter, aftenvagter og rådighedsvagter om natten, hvor der overnattes i vagtværelse.

Opgaver
Din fornemmeste opgave, som timeafløser eller sommerferieafløser, bliver i fællesskab med Kjærsholms øvrige engagerede medarbejdere, at skabe en helhedsorienteret indsats, hvor vi vægter selvstændighed og faglighed højt, og vi gør alt, hvad vi kan for at blive en aktiv samarbejdspartner i beboerens liv.
Som timeafløser kommer du til at bidrage i det daglige arbejde på tværs af afdelingerne. Du er med til at bidrage til opgaverne på tværs med fokus på kvalitet, forudsigelighed og tryghed til vores beboere.

Du vil indgå i de daglige opgaver med de enkelte beboere, herunder ADL-opgaver, ledsagelse, hjælp og støtte til egenomsorg samt rådgivning og støtte når man som beboer har det svært. Der vil også være opgaver forbundet med fællesaktiviteter for beboerne.

Vi er en arbejdsplads, hvor

 • Du som tilkaldevikar får et stort ansvar og bliver en vigtig del af huset
 • Vi arbejder efter faste dagsstrukturer, men alligevel ikke har to dage der er ens
 • Du sikres en introduktion til arbejdet og altid vil være på vagt med sammen med kollegaer
 • Vi er stolte af vores høje arbejdsglæde og gode kollegiale fællesskab
 • Du får engagerede og professionelle kollegaer, som brænder for at hjælpe borgere med psykiske udfordringer

Det er en fordel, at du
 • Har pædagogisk eller sundhedsfaglig erfaring – du er f.eks. studerende på en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse eller har erhvervserfaring fra tidligere
 • Er fleksibel og nogle dage har mulighed for at komme med kort varsel
 • Er fagligt nysgerrig og rummelig i din tilgang til andre mennesker
 • Har et roligt kropssprog, også i forbindelse med problemskabende adfærd hos din eller dine kollegaers borgere
 • Er reflekterende over egen og kollegaers praksis og kan give konstruktiv feedback
 • Bidrager til et godt kollegialt fællesskab – både socialt og fagligt
 • Har kørekort B

Information og ansøgning
Du vil blive grundigt introduceret til borgeren og opgaverne, så du er godt klædt på til arbejdet.

Vi ønsker at byde dig velkommen snarest muligt, og der indkaldes derfor til samtaler løbende. Opslaget vil blive fjernet, når vi har fundet de rette kollegaer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Lykke Haun, på telefon 24 27 58 61.

Ansøgningsfrist
5. juli 2024.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kjærsholm, Fregerslevvej, 8362 Hørning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047448

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet