Carlsberg Laboratorium er kendt for mere end blot brygning af øl. Deres forskningsindsats har bidraget til udviklingen af vigtige teknikker inden for gær og klimatolerante planter. Under dette foredrag vil du få indsigt i de videnskabelige opdagelser, der ligger til grund for den øl, vi nyder i dag.
Foredrag om ølproduktionens videnskabBirgitte Skadhauge og Erik Lund vil fortælle om forædling af byg og humle samt bæredygtig dyrkning. Du vil lære om maltningens rolle i at skabe forskellige malttyper og høre om udviklingen af nye gærtyper til alkoholfrit øl.
Klimatolerante fødevarer og historisk DNAForedraget vil også dække ny teknologi inden for klimatolerante fødevarer og fundet af 2 millioner år gammelt DNA i Nordgrønland, som kan kaste lys over fortidens planteklima.
Ølsmagning og streaming fra Aarhus UniversitetUnder foredraget vil der være smagsprøver på fem udvalgte øltyper, som smages efterhånden som de gennemgås. Foredraget streames live fra Aarhus Universitet som en del af serien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab".
Praktisk Information
Dato: Tirsdag den 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Adslev Kirkehus, Kollens Møllevej 3, Adslev, 8362 Hørning
Entré: 30 kr
Arrangør: Adslev Menighedsråd
Læs mere om foredraget her
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her